sunnuntai 5. tammikuuta 2014

avautuminen epärunomuodossa

mulla oli tänään ehkä kymmenen minuuttia kuva itsestäni sivupalkissa
ja kuvateksti "hymy sulle"

ja se kuva oli oikeasti aika kiva,
ja tavallaan tykkäsin siitä
että näkisitte minut

sitten tajusin, etten uskalla julkaista enää suunnilleen mitään
ja vainoharhaisesti siivosin pois ne pari tekstiä, joita äiti ei sais lukea

         ja sitten poistin sen kuvan.


sori, en uskaltanutkaan.


mulla on ikävä epäanonyymiyttä. tahtoisin myös kirjoittaa proosaa, isoja alkukirjaimia ja kokonaisia lauseita ja ehkä jopa mielipiteitä. ja kertoa arjesta ja tunteista ilman, että tarvitsee sensuroida itseään sen mukaan, mikä tuntuu sopivalta runoon tai minkä osaa ilmaista riittävän kauniisti.

marraskuussa 2012 taisin kyllä päättää, että tähän blogiin en sitten ikinä kirjoita mitään muuta kun runoja. sen takia varmaan nytkin pakenen isoja alkukirjaimia (vaikka vähän sitä häpeänkin) ja teen

                        h a s s u j a 

        kappalejakoja,

ettei kukaan vaan luule, että koitan tässä kirjoittaa vakavasti otettavaa asiatekstiä. vakavasti otettava runohan tämä siis on, tajuattehan. ha.

oon myös miettiny toista blogia. ehkä jopa sellasta, jota uskaltais antaa myös kavereiden lukea, ja jossa tosiaan vois olla se omakuva sivupalkissa. mutta ei mulla kyllä taida riittää motivaatio semmoseen, ja ois ihan liian vaikeaa vetää rajaa kahden blogin välille.


mutta hei kaverit, jos joku teistä 25 oikeasti täällä joskus käy ja edes vähän välittää siitä, että minkähänlaista sisältöä täällä on, niin saa kertoa. arvostaisin. 

13 kommenttia:

 1. Mä käyn aina lukemassa. Vaikka oman blogin lopetinkin, koska alkoi ahdistaa, kun siellä oli musta liian paljon tietoa.. Mutta voithan sä kokeilla toista blogia? Jos jaksat. Jätät tämän vaan runoblogiksi. Tai itse tekisin varmaan niin, että tänne kirjoittaisin kanssa ne proosatekstit. Sinne toiseen sitten mielipiteet, arjesta yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm. Oon vähän taipumassa semmoiseen ratkaisuun, että teen toisen salaisen blogin, johon saa sitten oikeasti sensuroimatta purkaa kaiken. Tai sitten koitan aktivoitua mun perinteisen paperipäiväkirjan suhteen, jotenkin käsin kirjoittaminen on vaan tuntunut viime aikoina työläältä.

   Hirveän kiva muuten kuulla susta! Tykkäsin sun blogista paljon, ja jos joskus vielä päätät jossakin muodossa sellaista pitää, niin mielelläni seurailisin. (:

   Poista
  2. On mulla salainen blogi, hih. Jos pystyt tähän s-postis heittään, niin laitan sulle kutsua.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Ja kiitos! Arvostan kovasti, jos päästät minut sellaista lukemaan.

   Poista
  5. Kutsu lähetetty! Ja joo, perustin sen kans, kun halusin paikan, jossa voin purkaa kaiken.. Ja en voinu olla kirjottamatta.

   Poista
  6. Vähän sama ongelma minulla, saatan ottaa mallia!

   Poista
 2. miten kukaan voi olla käymättä täällä? kirjotat aivan ihanasti ja arvostan sitä, ettei kaikki blogit ole sitä yhtä massaa. rakastan tätä blogia ja oon niin kiitollinen, että tätä kirjotat. jatka samaan malliin! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana kuulla. ♥

   Varmaan tuon massasta erottumisen takia taisin alun perin päättääkin, että tää on puhtaasti runoblogi. Aiemmin ainakin mulla on helposti käynyt niin, että blogissa ei ole mitään selvää linjaa ja ehkä sen takia se on ollutkin kovin vaikealukuinen ja aika epäkiinnostava. Ehkä pitää pitää tästä päätöksestä nyt sitten kiinni!

   Poista
 3. Sun blogis on aivan ihana tällaisenaan. Rakastan sun runojas ja voithan toki alkaa kirjottaan proosaakin, mutta oon vähän laiska lukeen ainakin pidempiä tekstejä. Eikä se haittaa, vaikket omaa kuvaa esittelisikään täällä, sillä sun teksteistä saa kyllä tarpeeks käsitystä siitä millanen henkilö oot:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! He, oispa hauska kuulla, että minkälaisen kuvan ootte minusta saanut.

   Minä oon vamaan vähän laiska kirjottamaan pidempiä tekstejä, sen takia tykkään niin paljon runoista! Ja kyllä mä tän varmaan pidän puhtaasti runoblogina, se kuitenkin tämän blogin idea oli. (:

   Poista
 4. oot niin taitava kirjoittamaan runoja että on aina ihana tehä retki tänne. otan yleensä eväät mukaan.ois kiva lukee siulta myös proosaa ja kuulumisia:) ja anonyymius on tavallaan tapa näyttää itsestään koko kuva: give man a mask and hell show who he truly is.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oot ihana! Ja oho, onpa osuva lainaus.

   Tänään taas kyllä tapahtui parikin asiaa, joita jonkinmoiseen julkiseen päiväkirjaan tekisi mieli kirjata, mutta ei runomuodossa ja päädyin siksi taas miettimään tätä. Ihan oikeeseen aikaan tuli siis tämä kommentti! Nyt kyllä teen tälle asialle jotain, eli perustan salaisen blogin ja kirjoittelen sitä varmaan hetken itsekseni. Muutan julkiseksi sitten joskus, jos se tuntuu hyvältä!

   Poista

Kaikki tunteet ovat omiani, aivan kaikki tarinat eivät.